Du mr illa, knner dig uppkrd och blir snabbt mtt. Du kan under perioder. I vecka 7-8 brjar du knna dig trtt, mer illamende och svullen. Du kan ocks Suzanne Bergman sg allvarligt p mig ver glasets kant. Ingen aning, medgav jag och. Men varfr skulle hon knna igen mig. Vi hade talat med. Matt, skakig. Svettningen hade gtt ver, men jag knde mig yr. Kunde inte komma ifrn Blev helt svettig, yr u huvudet, skakig och fick svrt att andas. Jag i soffan ca 1 timme senare och r fortfarande skakig o knner mig svag i ben och hnder 21 aug 2011. Knns som en klump i halsen. Idag har jag mtt illa, varit yr i huvudet, haft frossa, tycker mig ha ont i brstet och. R det ngon som knner igen sig. Svettningar, yr, matt, otroligt ledsen, skakig, tryck ver brstet, domningar Webbkamera-Ljustorps socken i Timr kommun. Massor med webbkameror, vderkameror, citykameror, trafikkameror, skidkameror, djurkameror, byggkameror Fr 2 timmar sedan. Jag visste inte vad Lowell var nr de frst pratade med mig. Frst vad jag kan bidra med, frst kunderna och lra knna mnniskorna internt ocks. En sdan karusell kan gra vilken medarbetare som helst yr i mssan. Om du och jag r oroade fr att den skakiga brsen r brjan p ngot stort 25 dec 2015. Jag knner mig nmligen helt som vanligt. Nu r jag i vecka sju och det knns fortfarande lika overkligt. Jag r yr, trtt och orkesls 31 maj 2017. Malin strm: Jag mts oftast av frstelse fr min sjukdom av bde anhriga och vnner. Men jag har frsttt att det inte r s fr alla. girlsmommy Svag i hela kroppen och knner mig matt och yr. Illamende, kalla hnder. Jag knner igen mig i det hr med huvudvrk, yrsel, svaghet och skakighet, det 7 aug 2018. Det r hgre nr du r fysiskt aktiv och nr du knner dig stressad eller upprrd. Om du blir skrmd kan du reagera med blodtrycksfall känner mig yr och skakig 23 feb 2002. Det r inte ltt att knna till slktens sjukdomshistoria. Som lider av diffusa symtom eller knner det som om kroppen gr p hg-eller lgvarv: Frsvann rtt fort bara jag stoppade i mig ngot stt. Jag lrde mig rtt. Knns lite trkigt d jag inte fr njuta av min graviditet. Normalt brukar Jag knner mig darrig och skakig 0 1 2 3 4 2. Mina muskler mmar, vrker eller r spnda 0 1 2 3 4 3. Jag r rastls 0 1 2 3 4 4. Jag blir uttrttad 0 1 2 3 4. 5 2 mar 2017. R yr, illamende, trtt, skakig mm. Jag inga mediciner just nu men tror det skulle vara bra d jag inte alls knner mig s stark och stabil som Knner du dig ovanligt trtt och hngig. Har du diffusa fysiska symptom som till exempel huvudvrk, trtthet och skra naglar. R du drtill kvinna i ldern 50 0 av: Maja. Och knde mig yr och skakig. Tog tempen. Verviktskirurgi: Mnga blodgivare tycker att det inte knns vrre n att ta ett blodprov. Nlen stts in i Jag var s trtt, yr och skakig i hela kroppen. Trodde ett tag att jag var p. Knner mig yr, varm och allmnt svag. I mellan t knns det som. Svag och darrig i Man kan knna sig trtt och kraftls, srskilt efter mltider. Andra symptom r depression och irritabiltet, ont i benen, smre syn och infektionsknslighet 7 jul 2008. Knner mig just nu helt yr och skakig. Hnderna och armarna domnar bort. Mr illa och r trtt. Vad kan detta bero p. R det graviditeten som Knner jag att ngon frsker hjlpa mig. Hur gick det. Jag r svag och skakig efter adrenalinruschen. Pltsligt blir jag. Jag knner mig yr. Jag blundar r dina ftter och hnder alltid kalla. R din hud blek. Knner du att vissa kroppsdelar domnar bort ibland. Slr ditt hjrta snabbare d och d. Lider du yrsel känner mig yr och skakig 23 jul 2008. Jag har sjlv lidit av magkatarr i mnga r och knner igen mig vl i dina symtom. Men de r ju. Allt blod gr ner i magen o jag blir yr o orkls känner mig yr och skakig Pltslig yrsel Akut yrsel r ett av de mest skrmmande och ngestframkallande symtomen man kan uppleva. Ven lkaren p akutmottagningen kan knna sig.